november 24, 2008

polis är han också, lång och mörk.

i natt drömde jag om min gamla högstadieförälskelse ännu en gång. vet inte vilken gång i ordningen det är jag drömmer om honom. känslan när jag vaknar är så varm och mysig att jag nästan blir övertygad om att det skulle kunna bli något.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kan det inte det då?! Sök upp på fejjan?

Kicki sa...

haha, höll på att skratta ihjäl mig när jag läste om din farmor. Förlåt, det får man ju inte göra, det är ju synd om henne. Juh.

Kommer du vara hemma i morgon kvälla? Jag tänkte ringa dig då så det är bäst du är på plats. Idag hinner jag inte, syster Larsson är här men i morrn du! snälla säg nu att du är ledig.

pöss

anna sa...

read me: jag har honom redan på fejjan. och han är tillsammans med en skitsnygg tjej. men om jag kommer ihåg det nångång på fyllan så kanske jag slänger iväg ett mess. eller snarare, nu när idén är presenterad som kommer jag garanterat att göra det.

kix: det är helt okej att skratta åt henne. men hon är som ett litet barn som sagt, du skulle sett hur snabb faster var på att gömma den japanska kockkniven för henne. vad härligt att komma och hälsa på er i julstöket. puss!

Anonym sa...

Ja! Fyllemess!

anna sa...

yay!