oktober 15, 2008

långsam nyhetsdag eller vad?

så sjukt många bra nyheter på ab idag att man bara vill ringa upp och tigga om en prao-plats för att vara nära alla de häftiga. först en rejält fet kvinna som vill gå upp 165 kilo mer från sina 285 så att hon kan bli världens fetaste. bara det är sjukt. sen att hon "viker" ut sig är ännu sjukare. det kan ju för fan inte bli avklätt med alla de magarna framför könet. sen är hon fan ta mig världens tjockaste mamma. kul för den ungen liksom när hon ramlar ner i en av valkarna och inte kan komma upp igen. att hon dessutom har en feeder-snubbe bara grädden på moset. man kan ju undra hur han kommer till när det ligger. antingen så har han jordens största dolme eller så lägger han henne i en nerförsbacke så att magen rinner undan och han kan komma till.

annan extremt het toppnyhet: "var fjärde har bajs på händerna" !!!!!! man bah, shit, bajs, oh no! jag skulle vilja säga så här att det är ändå ganska sannolikt att det just är händerna man har bajs på. om nyheten var: "var fjärde har bajs i hårbotten" skulle jag blir så mycket mer förvånad.

nu precis: tydligen var den 15 oktober förenta nationernas första officiella globala handtvättningsdag. där ser man. förmodligen viktigare än kanelbullens dag men inte lika gott.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant,så sant,.alltså det här med bajs på händerna istället för hårbotten,men det finns en förklarning,.få är så viga att de kommer åt att torka sig där bak med håret,prova själv så får du se!Ha det fint och undvik hårspray.

anna sa...

skulle gärna prova om jag inte hade så liten toalett att jag måste backa in. lämpar sig inte för vighetsexperiment. kan ju fastna på tvären.