oktober 09, 2008

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

vakande nyss upp på soffan under yllefilt. why sova mitt på kvällen? så korkat. tror det var det fina intaget av spagetti carbonara, version light (nej okej inte så light bara med kalkon istället för bacon och istället massa smör (åh, förför mig med smör!)) som landade som en sten i magen. nu måste jag förbereda inför helgen genom att färga min öststatsludersutväxt. (många såna här i kvarteren så jag har belägg för det påståendet) köpte blondering i "färgen" extreme. white, baby, white.

update: fy fan vad det bränner i skallen! trots att jag är gammal hemmafärgare är jag inte van vid detta eftersom jag alltid är brunhårig annars (kan inte säga brunett om mig själv, känns så jävla krystat). kliar. hårbotten. måste.klia.aaahhhh.fingrar.kladdiga.

ännu senare: fördel med blekning är att jag slipper ha bruna fläckar i hela ansiktet, på öron och hals. nackdel med blekning att jag uppenbarligen har mörka polisonger. hade inget val mer än att plocka upp flaskan från soporna och trycka fram det sista och kleta in på kinderna. förfall.

Inga kommentarer: